Mitä päärynälle ja mitä tiimalasille?

wallis tiimalasi Päärynä ja tiimalasiTänään tuli postia Englantilaiselta vaatefirmalta, joka oli hienosti oivaltanut esitellä tuotteitaan erilaisille vartalotyypeille. Mukaan olivat päässeet kurvikkaat, päärynät, pitkät, lyhyet ja tiimalasit. Tämä toppi oli merkattu sopivaksi tiimalaseille. Tiimalasivartalohan on erittäin kurvikas: löytyy rintavarustusta, kapea vyötärö ja kunnon lantio. Mitäpä jos laitat tämän topin tiimalasin päälle? Mitä tapahtuu? Upea vyötärö katoaa poimujen syövereihin, povi suurenee uusiin mittasuhteisiin ja ihana tiimalasi muoto katoaa suoraksi pökkelöksi. En voisi suositella tätä tiimalasi asiakkailleni mistään hinnasta.

Toppi sopisi paremmin suoralle vartalolle, koska suora voi pitää suoria aivan rauhassa. Vaatteen ei tarvitse kiemurrella vartalon yli vaan saa laskeutua kuten sen kuuluu. Vaihtoehtoisesti se sopii myös kapealanteisille, koska solmuke lantion kohdalla leventää. Tällaisia vartalotyyppejä ovat omenat ja tikkarit

 

wallsi for pearshape 143x300 Päärynä ja tiimalasiTämä mekko taasen löytyi päärynävartaloiden suosituslistalta. Minusta suuri kukkakuosi suorastaan vetää kaikki katseet lantiolle, juuri sinne mihin et halua katseiden osuvan. Ilman kaulakorua kokonaisuus olisi vielä kauheampi päärynävartaloiselle. Heillä yläosa on pienempi kuin alaosa joten yläosaan on parempi keskittää kuviot, printit, yksityiskohdat, röyhelöt jne. Hihattomuuskaan ei kovasti ”levennä” yläosaa. Helma vielä jotenkin levenee alaspäin ja leveälanteisilla saattaisi sojottaa kovinkin leveällä. Johtunee materiaalista. Saisi olla laskeutuvampaa.

 

 

wallis tiimalasille Päärynä ja tiimalasiMitä sitten olisin valinnut heidän kokoelmistaan tiimalasin päälle. Esimerkiksi tämän. Tiimalasi saa näyttää upeat muotonsa. Jos mekon kaula-aukko on liian avara (ei ole tarkoitus pysäyttää liikennettä), laittaisin alle harmaan tai keltaisen topin. Laskostus vyötäröllä ”peittää” vatsan kuhmuroita, jos niin haluaa. Suosittelen kaikille kuitenkin tukevia ja muotoilevia alusvaatteita! Tässä mekossa vyötärön la lantion muodot pääsevät oikeuksiinsa.

wallis päärynälle Päärynä ja tiimalasiEntäpä meidän päärynä? Jos pitäydytään pitkässä mekossa parempi vaihtoehto olisi tämä hihallinen varsio, jonka materiaali on huomattavasti paremmin laskeutuva. V-aukko ja printti yläosassa kiinnittävät huomion sinne minne pitääkin. Myös printti keskellä mekon helmaa saa aikaan kaventavan efektin sinne minne sitä eniten kaivataankin. Tässä mekossa helma ei lähde levenemään itään ja länteen vaan pysyttelee hyvinkin etelässä.

En siis ole kovin vakuuttunut aina kaikista neuvoista mitä mainoksista löytyy. Voihan hyvinkin olla että tämänkin mainoksen on laatinut mainonnan ammattilainen, eikä suinkaan vaatealan ihminen?