Mitä vieraille päälle häihin?

Ensimmäinen neuvo on: ÄLÄ jätä morsianta varjoon! Tämä on hänen suuri päivänsä. Olen useammin kuin kerran nähnyt miten kaiken huomion ottaa liian lyhyeeseen roiskeläppään pukeutunut nuori nainen tai kaiken tarjolle laittanut vanhempi rouva. Ei ole reilua morsianta kohtaan varastaa kaikki huomio kuten Raquel Welch teki poikansa häissä. Moukkamainen faux pas! On aikansa ja paikkansa hyvin lyhyille hameen helmoille sekä syvään uurretuille kaula-aukoille ja se paikka ei ole häissä.

welchDM2208 468x291 300x186 Mitä päälle häihin?

Ei näin!

 

Toinen ehdoton neuvo on: EI valkoista! Jälleen kerran törmäämme siihen, ettei ole kovinkaan reilua morsianta kohtaa, eritoten jos morsian on vielä päättänyt käyttää muuta väri kuin valkoista. Jos et näe itsellesi mitään muuta mahdollisuutta kuin valkoinen, käytä asussasi edes värikkäitä asusteita (laukku, huivi, kengät, korut, vyö…).

Jos et ole varma morsiamen tyylistä, sillä saattaahan se olla ”arkisempi” esimerkiksi polvipituinen mekko, on pitkään iltapukuun pukeutuminen arveluttavaa. Jos siis et ole varma morsiuspuvusta tai kutsussa ei kerrota pukukoodia on viisampaa pidättäytyä pitkistä iltapuvuista. On hieman noloa esiintyä juhlavammassa puvussa kuin itse morsian.

vivien westwood Mitä päälle häihin?

Morsiamen puku

promdress Mitä päälle häihin?

Vieras, älä pukeudu näin!

 

 

Jos morsian on pukeutunut kuten neiti kuvassa vasemmalla (Vivien Westwood original), ei olisi suotavaa ilmestyä hänen häihinsä pukeutuneena kuten neiti oikealla.

 

Häihin pukeutumisessa on siis käytettävä järkeään. Onhan se upeaa jos kerran tai kaksi kesässä pääsee pukeutumaan parhaimpiinsa, mutta on muistettava rajat, hienovaraisuus ja etiketti. Kun olet pukeutunut oman väripalettisi ja tyylisi mukaan ei tarvitse yliampua vaatetuksellaan tullakseen huomatuksi (morsiamen jälkeen tosin!)

 

www.fiiniks.net / Helppoa ja ymmärrettävää tyylikkyyttä solmut-auki-takuulla. Jos et muista mitä puhuimme analyysitilanteessa tai unohdit jonkin tärkeän asian: ota yhteyttä. Selvitetään solmut yhdessä!