Nämä tyylimokat on pakko jakaa kanssanne. Näistä voi vaikka ottaa oppia ensi kesän juhlia varten. Älä siis ilmesty kenenkään häihin näin.

style police 3 137x300 Kootut tyylimokat 2012

Ei rintavalle

Aloitetaan siitä lievemmästä päästä. Jos kaula-aukko on näinkin pieni ei kannata kompensoida sitä lyhentämällä helmaa. Venemäinen kaula-aukko myös suurentaa rintavarustusta ja leveä vyö taasen lyhentää torsoa, joten rinnat pääsevät istumaan mukavasti hyllylle. Musta ei ole paras mahdollinen yhdistettävä turkoosiin. Tekee kokonaisuuden jotenkin raskaan näköiseksi.  (kuva PA)

style police 7 160x300 Kootut tyylimokat 2012

Jotain rajaa!

 

 

Rinnoista puheenollen kanattaa muistaa että vähemmän on joskus enemmän…  (kuva PA)

 

 

 

 

style police 6 182x300 Kootut tyylimokat 2012

Tårtta på tårtta

 

Hmmmm…. Tulin maininneeksi että joskus vähemmän on enemmän. Rajoita asusteet ja koristukset kahteen kolmeen tarkkaan harkittuun yksityiskohtaan. ”Puuhka” riittäisi yksinään tekemään mistä tahansa yksinkertaisesta neulemekosta hyvinkin dramaattisen kokonaisuuden. Nyt on helmaa, hattua, puuhkaa, aurinkolasit, värikontrastia… (kuva Getty)

 

style police 10 219x300 Kootut tyylimokat 2012

Hmmm…

 

 

Leveä helma ei suinkaan auta ripakinttuisia vaan päinvastoin. Tämä malli lyhentää yläosaa ja pidentää jalkoja ja kuvasta päätellen pitäisi olla kyllä aivan päinvastoin. Pukeutumisella pystyy parantelemaan ja tasapainottamaan mittasuhteita. (kuva AFP)

style police 4 173x300 Kootut tyylimokat 2012

Eripari yla- ja alaosa

 

 

Frillat ovat tänä kesänä muotia, mutta kannattaa harkita tarkkaan niiden käyttöä. Tämä valkoistakin valkoisempi kermakakku ei kovasti imartele kantajaansa, ei malliltaan eikä väriltään. Vyötärön korottaminen kyllä lisää jalkojen pituutta, mutta sekin riippuu siitä mitä leikkauslinjan alapuolella on. Yläosa on liian tavallinen ja neulepaitamainen. Tylsä.

 

style police 11 196x300 Kootut tyylimokat 2012

Loppukevennys

 

 

 

 

 

 

Tyylikästä ja värikästä kevättä kaikille!