Luin eilen lehdestä että raamatusta on löytynyt laihdutuohje: Jumala ei karppaa! OK! Kukahan tuon keksi?

Mutta minäpä kehitin todella tehokkaan tavan laihduttaa: ala yrittäjäksi! Joko olet niin kiireinen ettet ehdi syödä tai niin uppoutunut kirjoittamiseen ettet muista syödä. Molemmat konstit toimii. Ruokaa sisuksiin tasan 0 kaloria.

Vakavasti ottaen, en missään tapauksessa kehota ketään syömättömyyteen. Se on ehdottomasti huonoin tapa laihduttaa. Ihmettelen vain mihin kaikki aikani hupenee? Missä ovat ne minulle luvatut 24 tuntia!?!

Jos olet yhtä kiireinen kuin minä, eikö olisi hienoa pihistää lisäaikaa vaikka vaateostoksista? Kun tiedät omat värisi ja tyylisi voit suorastaan pyyhkäistä vaatekaupan läpi ja löydät tarvittavat vaatekappaleet hetkessä. Etkä raahaa kotiin mitään turhia ostoksia! Näin sinulle jää aikaa vaikka liikuntaharrastukselle, sillä se ON paras tapa laihduttaa!

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.