Hurrrrr….. sanoo kissa!

Olen taas lukenut liikaa lehtiä ja niiden hyviä muotineuvoja, niin ulkomailta kuin suomestakin. Kaikissa kerrotaan mikä sopii ja kenelle. Lisäksi ovat ne listat asioista, joita jokaisella tulisi olla: ”Jokaisella täytyy olla oranssia kaapissa” tai ”Pikku musta täytyy löytyä jokaiselta”. Kaikkia näitä ”hyviä” neuvoja.

Tämä pistää miettimään, mistä ihmeestä kukaan erottaa kenen neuvoihin voi luottaa? Ketä tässä tulisi nyt uskoa? Keneltä saan parhaat neuvot?

No enpä tiedä minäkään! Täällä sitä vaan yritetään opastaa ja neuvoa asiakkaita pukeutumaan oikeanlaisiin väreihin ja malleihin. Taistella tuulimyllyjä vastaan…

Yhden hyvän neuvon voin antaa: mene ammattimaiselle imago konsultille! Hän kertoo SINULLE mikä näyttää SINUN päälläsi hyvältä. Hän johtaa SINUT kädestä pitäen muodin oikkujen läpi. Hän näyttää SINULLE parhaat puolesi. Sillä: you are worth it… (sorry LÓreal!)

Mitä kissani tähän kuuluu? No se pahus makaa näppiksen päällä ja tekee kirjoittamisesta miltei mahdotonta. Jos siis löydät kirjoitusvirheitä… syytän kissaani!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.