Näyttääkö vaatekaappisi tältä? Värien ja tyylien sekamelska sulassa sovussa overflowingwardrobe Tarvitsetko todella tätä kaikkea?pursuaa yli äyräiden? Mikään ei tunnu sopivan yhteen. Tai ehkä värisi rajoittuvat pelkkiin mustiin, harmaisiin ja ruskeisiin? Tuskin on suurikaan ilo aamulla mennä vaatevarastolle ja etsiä asukokonaisuus sille päivälle.

Miten rakentaa sopiva vaatekokonaisuus jonka jokainen osa sopii toisiinsa värien ja mallin puolesta? Siinäpä ongelma!

kaapinsiivous Tarvitsetko todella tätä kaikkea?Realistisesti ei voi olettaa kenenkään vaatekaapin sisältävän vain ja ainoastaan perusasiat: 2 housut, 2 paitaa, 4 t-paitaa, 2 hihatonta toppia, 2 pitkähihaista t-paitaa, 1 villatakki, 1 jakku, 2 puolihametta. Vaikka näitä yhdistelemällä voi saada aikaan jo satoja erilaisia kokonaisuuksia tulee silti hankittua aina jotain uutta.

Muotibisnes tarjoaa meille jokaiseen sesonkiin paljon uusia malleja ja värejä, mikä onkin ihanaa sillä vaihtelu virkistää. Kuka jaksaisi katsella samoja vanhoja vaatteita vuodesta toiseen. Taikasana onkin ”perusvaatevarasto” johon lisätään sesongin mukaan aina jotain uutta. Perusvaatevarasto perustuu parhaisiin neutraaleihin väreihin ja parhaisiin malleihin, joihin on helppo lisätä mausteeksi jotain muodikasta. Esimerkiksi erittäin hyvät ja istuvat farkut kuuluvat jokaisen vaatekaappiin.

Vaatevaraston ajoittainen inventario on varmasti kannattava toimenpide, vaikka tuskin viikonloppuviihdettä parhaasta päästä. Ammattilaisen avuksi kutsuminen helpottaa tilannetta huomattavasti. Omille vaatteilleen, samoin kuin nurkilleenkin, tulee sokeaksi. Ei enää edes jaksa arvioida mikä on hyvä ja mikä ei. Ammattilaisen kanssa vaatteiden läpikäyminen myös nopeutuu huomattavasti. Samalla saat paljon hyödyllisiä neuvoja, miten voit kyseisiä säästettäviä vaatteita käyttää yksin tai yhdessä.

siistikaappi Tarvitsetko todella tätä kaikkea?Ota rohkeasti yhteyttä, niin järjestetään vaatevarastosi uuteen, käytännöllisempään kuosiin. Itseensä sijoittaminen kannattaa!

VINKKI!  Perusvaatevaraston värit:

KEVÄT: Norsunluu, kamelin ruskea ja koralli           KESÄ: Pehmeä valkoinen, navy ja rosa pinkki       TALVI: Musta, valkoinen ja kirkas pinkki            SYKSY: Kerma, suklaanruskea ja oranssi

Väri- ja tyylianalyysin avulla saat helposti vaatevarastosi järjestykseen, etkä osta turhia vaatekaapin täytteitä.

 

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.