Asiakkaiden kommentteja

 

Asiantuntevia ja luotettavia neuvoja

En varmaankaan olisi harkinnut palveluitasi, jos hinta olisi ollut liian korkea. Työskentely kanssasi oli koko ajan mukavaa, mutta erilaisen ihmistyypin kanssa tilanne olisi voinut olla toinen, esim. kovin itseriitoisen tai ylemmyydentuntoisen henkilön ohjeita en luultavasti olisi halunnut kuunnella, saati noudattaa. Palveluittesi käyttämisen estäsisi myös se, jos kokisin etteivät neuvosi ole asiantuntevia tai luotettavia.

Lopputulos oli hyvä, sillä pidin valittuja värejä sellaisina, joita voin kuvitella käyttäväni ihan oikeastikin. Sain myös vahvistuksen omalle väri-/tyylisilmälleni. Tosin mustan pudottaminen pois väripaletista aiheutti hieman ”tuskaa”, vaikka tavallaan tiesinkin ettei se ole minulle suositeltavien värien listalla.

Hyödyllisintä ja mieluisinta oli itse värikartan saaminen, koska siitä voi aina tarpeen mukaan tarkistaa, miten jokin värisävy sopii omaan vaatekaappiin. Se on toisin sanoen konkreettinen työkalu ja samalla hyödyllinen muistin jatke.

Haluaisin käyttää palveluitasi ainakin kun olen tyylin päivityksen tarpeessa tai menossa esim. tärkeään työhaastatteluun tai perustamassa omaa yritystä, jolloin puhuttaisiin mahdollisesti kokonaan uuden imagon luomisesta.

PK

 

Hyödyin ällistyttävän paljon

Ilman lehtijuttua (Länsi-Suomi 24.9.2010) olisin varmasti sinnikkään epäluuloinen palveluitasi kohtaan sekä omaa kykyäni käsittää jotain väreistä. Kitupiikki miettii aina myös hintaa, mutta pitäisi opetella satsaamaan edes vähän myös itseensä. Ammattitaidosta kannattaa maksaa.

Lopputulos oli hämmästyttävä, hyvässä mielessä. Aloin hoksata jotain pientä jo hopen ja kullan kohdalla, mutta kaikkinensa sulatteluun meni viikon verran. Erittäin palkitsevaa oli huomata, että olin vahingossa jo aiemmin tajunnut jotain pieniä rippeitä värien oikeasta käytöstä.

Hyödyin ällistyttävän paljon, koska sokea kana näki valon. Heitin oranssin huivin pois. Nyt pidän tumman violettista ja sinisen-mustaan päin menevää punaista. Oppimista olisi vielä, mutta onneksi on suuntaviivat selvillä.

Peili näytti lahjomattomasti kammottavan väärän väriset hiukseni, kun alon päästä jyvälle. Samoin tummat ja vaaleat alkoivat seljetä tosi nopeasti. Oli hauska kuulla olevansa sekoitus, joka on silti tyypillistä ihmisille. Uusia, hyödyllisiä asioita tuli melkoinen vyöry. Käynti vaatekaupassa kanssasi oli myös kullanarvoinen, koska siellä valot hämäävät aika tavalla. Sinulta kehtaa kysyä.

Halusin oppia väreistä ja nähdä pystytkö käännyttämään antityylikkään. Vaatekauppareissu oli bonusta. Nyt kun olemme tavanneet, tulisin mielelläni uudestaan asenteesi ja persoonasi vuoksi. Luotan täysin ammattitaitoosi.

Pidä tuo asenne!

RK

 

Virkistävä käynti

Olin hyvin tyytyväinen saamaani palveluun ja koin koko käynnin virkistäväksi ja rentouttavaksi. Koko aihealue on niin kaukana omasta päivittäisestä työstäni, että pakostakin sellainen virkistää. Lisäksi koin Sinut asiantuntevaksi ja luotettavaksi sekä huumorintajuiseksi, mikä on minusta tärkeää. Jos työntekijänä ottaisit itsesi ”liian vakavasti”, ei käynti olisi niin virkistävää.

Toki koin antamasi neuvot hyviksi vinkeiksi, joista aion pitää ainakin osan mielessäni ja ottaa opikseni. Koin Sinun osaavan selittää asian maalaisjärkisesti ja ymmärrettävästi – varsinkin viileys-teema kolahti minuun hyvin. Olen kertonut muutamalle työkaverilleni käynnistämme ja siten suositellut palveluitasi muillekin.

Itse kokisin, että voisin turvautua apuusi esimerkiksi silloin, kun tarvitsisin juuri minulle sopivaa yksilöllistä asua. Vaikeinta uusien oppimieni asioiden
toteuttamisessa lienee markkinoilla olemassa oleva kapea tarjonta.

AL-S

 

Eivät ne värit, mutta…

En koe värejä varsinaisesti vaikeana, mutta tyylin hallitseminen on hankalaa. Nykyään on aika paljon pyöreitä ihmisiä – nuoriakin. Hekin haluaisivat tyylikkäät asut ja mielummin edullisesti. On aika masentavaa ostaa aina muodottomia telttoja.

Meillä oli oikein mukava ilta ja sain vahvistusta omiin värivalintoihini. Olin tutustunut värianalyysiin jo omatoimisesti ja sinulta kuulin uusinta tietoa. Sinulla on käytössä kivat ”kartat”, joissa on esimerkkejä julkkiksista. Niistä saa hyvän käsityksen mitä voisi kokeilla.

Olet hyvä esimerkki itsellesi sopivasta tyylistä ja miellyttävän rauhallinen. En pidä tuputtamisesta ja se ilahdutti, että et sitä tehnyt.

UM

 

Oikat värit löytyivät

Vaikeinta värein ja tyylin osaamisessa on entisestä poikkeaminen. Kun aina on käyttänyt vain tiettyä tyyliä. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Ehkä oikeiden värein löytymisestä oli kaikkein suurin hyöty.

Myyntitaktiikkasi on juuri sopiva minulle. En pidä liian päälekäyvistä myyjistä.

HP