Niin moni pohtii mielessään kysymystä: Onko sillä väliä mitä päällensä pistää? Tuleehan se oma persoon julki muutenkin. Miksi hienostella? Miksi näyttää muulta kuin on?

Tyylianalyysissä on tarkoitus tehdä kaikista juuri se mikä hän oikeasti ON. Ei ole tarkoituksen mukaista tehdä esimerkiksi luonnollisesta dramaattista. Tässä tapauksessa päädyttäisiin tulokseen: Dragqueen! Luonnolliselle ihmiselle meikki vaan ei ole ”se juttu”. Hän ei viihdy meikissä eikä edes halua meikata. Miksi siis edes esitellä meikkejä? Dramaattinen persoon taas ei voi edes vastata puhelimeen ilman huulipunaa. Vaatteissa sama juttu: luonnolliselle riittää farkut ja t-paita, jotka näyttävät hänen päällään jopa kalliilta. Samat vaatteet dramaattiselle ja jo ihmetellään miksi hän näyttää niin resuiselta.

Tyylianalyysiin kuuluu myös opetella vartalon mittasuhteita ja muotoja. Ja kaiken tämän pystyy tekemään ilman mittanauhaa tai piukottavia vaatteita, jotka eivät jätä asiakkaalle rippeitäkään itsetunnosta. On olemassa myös tyylejä mitata vartalon suhteita jakamalla sen 8 osaan (tai useampaankin). Tämä tekniikka on kuitenkin tarkoitettu vain täydellisille mittasuhteille. Meitä kaikkia vain kun ei ole siunattu niillä… ei edes huippumalleja! On hyvä muistaa, ettei vartalon suoruus tai kurvikkuus ole kiloista kiinni.

Kun saat varmuuden tyylipersoonastasi, mittasuhteistasi ja muodoistasi on todella paljon helpompaa lähteä vaateostoksille. Voit huoletta jättää kauppaan kaikki ne turhat vaatekaapin täytteet, vaikka sen nyt maksaisi vain 5 euro tai olisi 50% alenuksessa. Eikö olisi ihanaa kohauttaa esimerkiksi seuraavissa juhlissa upealla olemuksella ja saada osakseen varauksetonta ihailua? Tekee hyvää Suomalaisenkin itsetunnolle!

Jos kiinnostuit tyylianalyysistä, ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle oman näköisesi ohjelma. Edetään sitä vauhtia joka sinulle sopii ja opiskellaan niitä asioita joita sinä haluat oppia. Pääasia että sinä näytät hyvältä ja tunnet itsesi voittajaksi.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.