Tässä olen minä

MIN1872 300x199 Minä

Minä

Kouluttauduin vaatesuunnittelijaksi Lontoossa ja valmistuin 1991. Vaatteita olen suunnitellut freelancerina, Hong Kongissa ja oman yritykseni puitteissa. Paljolti mitä olen suunnitellut olen myös valmistanut.

Sisustussuunnittelu on toinen ammatillinen sarkani. Olen tehnyt pieniä stailauksia, suuria seinämaalauksia, pienten putiikkien sisustusta ja suurempia hoitolaitoksia. Ikkunasomistus on mielenkiintoinen harrastus jossa voi päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Jotta suunnittelutaitoni eivät jäisi tähän aloitin Web Designer opiskelut 2014 ja valmistun toukokuussa 2015. Näin ollen teen ja suunnittelen myös netti sivuja.

Suurin intohimoni ovat kuitenkin värit ja suunnittelu. Ei ole väliä ovatko värit kasvoissa, ruudulla tai seinällä, suunnittelu paperilla tai taiteena ikkunassa. Kaikki alkaa väreistä, sitä mieltä minä olen.

 

—————————————————————————————————————————————————————————

 

This is me

I graduated as a fashion designer from London in 1991. I have designed clothes as a freelancer, in Hong Kong and in my own boutique. Mostly all that I have designed I have also sewn.

Interior designing is my other passion. I have done small styling, big wall paintings, designed small boutiques and bigger physical institutions. Window displays are great fun. I can let my imagination run wild.

Not to fall short on designer skills, I started my Web Design studies in 2014 and will be graduating in May 2015. Thus I´m capable of making and designing web pages too.

My greatest passion is colour and design. It does not matter if the colour is on a face, on the screen or a wall, designing on a paper or displayed at the window. Everything begins with colour, that is my oppinion.

 

Sari Nieminen

Raitatie 9

27100 Eurajoki

(044) 3050 242

sari(at)fiiniks.net