Hei Sari,

warm 100 Kirje AmalmiinaltaOsaisitko neuvoa minua? Hiusteni väri on keskivaalea, ruskeat silmät ja ehkä vähän vaaleanpunaista ihossa. Mitä luulet, minkä värikartan voisin ostaa itselleni?

Amalmiina

———————————————————

Hyvä Amalmiina,

Väriaalyysi ei perustu vedenpitäviin sääntöihin. Jokainen on uniikki, oma persoonansa ja voin auttaa näkemättä sinua vain yleisten sääntöjen perusteella.

Jos sinulla tosiaan on ihossa pinkki pohjaväri, ennemmin kuin pinkki ihonväri, kuulut viileiden värien ryhmään. Siihen kuuluvat kesä ja talvi.

Jos taas sinulla on pinkit posket olet luultavimmin talvi tai kevät. Ettei asia olisi liian selkeä, saatat olla myös syksy. Minun ystävälläni on vaaleat hiukset ja ruskeat silmät sekä erittäin pinkit posket. Hän näyttää todella hyvältä syksyn väreissä.

Mikset kävisi värianalyysissä? Ammattilainen löytäisi sinulle oikeat värit ja opettaisi sinua käyttämään myös värikarttaa.

Jos et kuitenkaan halua investoida analyysiin, ainoa neuvoni sinulle on että valitset kartan joka näyttää sinun silmissäsi parhaalta ja jonka väreistä pidät.

Sari

————————————————————————–

Hei Sari,

Kiitos neuvoista! Tapasin viikolla sattumalta vanhan ystäväni, joka on tehnyt varianalyysejä.

Kerroin hänelle hiusteni alkuperäisestä väristä ja hän näki kasvoni luonnollisessa valaistuksessa. Hänen mukaansa olen syksy, jolle sopii myös muutama kevään väri, varsinkin nyt kun hiukseni ovat hieman vaaleammat kuin tavallisesti.

Kumma juttu muuten, kotini värityskin on aika lähellä syksyn värejä. En ole moista ennen huomannutkaan.

Kiitos neuvoista. Haluaisinkin tilata sen syksyn värikartan. OK?

Amalmiina

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.