Tämän kevään trendejä ovat värikkäät, suurikuvioiset printit. On geometrista, ruusua, kukkaa, lintua ja kaikkia vielä sekaisin. Tämä trendi vaatii kantajaltaan jo enemmän rohkeutta ja itsevarmuutta, jota löytyy dramaattisista sekä luovista tyylipersoonista. Kannattaa myös ottaa huomioon yhdistelmän väriaste, siis kylmä vai lämmin, pehmeä vai kirkas, vaalea vai syvä.Kaiken tämän tiedon yhdistämällä saat upean ja itsellesi sopivan lopputuloksen. Luonnolliset tyylipersoonat pysyvät (jo luonnollisestikin) kaukana tästä trendistä.

Toki voisin kirjoittaa yleispäteviä neuvoja kuten ”tämä trendi sopii kaikille, kokeile vaikka”. Mutta minäpä en niin tee, koska se ei ole TOTUUS. On helpompaa kirjoittaa neuvoja kaikille kuin yrittää opastaa jokaista pukeutumaan kuten hänen tyylilleen ja väritykselleen parhaiten sopii.

Jatketaan siis.

Jos suuret printit eivät olleet luonnollisten juttu niin urheilullinen trendi on. Lontoon olympialaiset lähestyvät ja suunnittelijat ovat käyttäneet tätä inspiraationsa lähteenä tälle kesälle. Nyt löytyy myös paljon rentoja mutta myös tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

john rocha yellow 199x300 Kevät 2012Romanttisille tarjoillaan joka vuosi oma romanttinen trendinsä. Niin tänäkin vuonna. On rimpsua, paljon pitsiä ja virkattua sekä kukka- aiheisia kuvioita.Sandaalit jalkaan ja menoksi! Toki on muistettava että romanttisen sandaaleissa on usein pikku yksityiskohtia, kuten rusetteja.

Kevään yksi kuumimmista trendeistä on paitamekko joka taas sopii klassiselle tyylipersoonalle kuin nenä naamaan. Lisätään vain helmet, tyylikkäät avokkaat ja saman värisenä laukku että vyö. Klassikko!

020212 Bold Pastels 400 300x300 Kevät 2012Eurooppalaisen tyylin kannattaja on valmis hieman repäisevämpiin vaatteisiin kuin klassinen. Hän uskaltaisi jo kokeilla korkeavyötäröista teemaa tai pukeutumista kesän pastellin sävyihin (edellyttäen että väreistä löytyy se oikea sävy!).

Huomatuksi tuli taas että jokaiselle tyylille ja myös värille löytyy se oikea kevään ja kesän trendeistä. Vaan muistettava on että kaikki ei sovi kaikille!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.