view %E2%80%93 Kopio 151x300 Ensimmäinen värianalyysiniIstuskelen täällä toimistollani, talomme takahuoneessa ja joku on varastanut oveni! Miten täällä pystyy keskittymään, kun kissa juoksentelee pitkin papereitani? Hyvät naiset ja herrat! Seuraavan sesongin kuumin väri on… likaiset tassut!

Väri- ja tyylianalyysijärjestelmä Improvabilityn kehittäjä ja mentorini Kim Bolsover kysyi minulta ensimmäisestä värianalyysikokemuksestani. Tuntuu että siitä on jo sata vuotta kun olin vielä seitsemäntoista. Analyysi oli ympätty jonkinlaisen mallikurssin yhteyteen. Jälkeenpäin mietitytti mikä mahtoikaan olla analyytikkomme koulutus värien maailmaan?

Analyysi oli hyvin lyhyt ja yksinkertainen : värimalleja olkapäille ja käteen kartta. Sinä olet kevät! Ja se oli siinä!

Mitä?!?

Kevät!? Värikartan nähtyäni en edes pitänyt väreistä; heleitä, lämpimiä…. Viikon värikokeilun jälkeen tunsin itseni kipeäksi ja päätin lopettaa.

Näillä eväilläkö minun olisi pitänyt lähteä vaatekauppaan hankkimaan itselleni uusia vaatteita? Missä oli kartan käytön ohjaus? Missä tietoa värien yhdistelemisestä? Missä kysymys lempiväreistäni? Missä kysymykset pidinkö yleensä edes koko väripaletista?

Ulos ovesta yksin kylmään maailmaan.

Kauhukokemukseni jälkeen olen luvannut itselleni etteivät minun asiakkaani joudu koskaan moista kokemaan.

Ystävällisin terveisin,

Sari

PS. Tämän jälkeen lähdin Lontooseen opiskelemaan vaatesuunnittelua ja pukeuduin seuraavat sata vuotta vaatesuunnittelijoiden lempiväriin: mustaan! Ja mikä parasta, se väri tosiaan SOPII MINULLE.

Kiinnostuitko? Katso sivulta PALVELUT miten voin kohentaa sinun elämääsi. Ja muista liittyä  tyyliklubiin! Sieltä saat paljon rahan arvoista tietoa muodista, väreistä ja tyyleistä.


elli kivikossa 300x225 Ensimmäinen värianalyysini

Syyllinen! Vaan ei oveni katoamiselle. No, sain sen oven kuitenkin takaisin.

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.