Aiotko raahata taas alennusmyynneistä väärän värisiä vaatteita vaatekaapin täytteeksi?

FritzNoGoodT AlennusmyynnitJälleen on se aika vuodesta kun kaikki ryntäämme vaatekauppojen alennusmyynteihin. Kivoja vaatteita ja eritoten halvalla! Mutta miksi aina käy niin kun viet vaatteen kotiin, ettei se sovikaan minkään vanhan vaatteesi kanssa? Tai vaate saa sinut näyttämään kipeältä kissalta.

Joka vuosi tulee ostettua vaatekaappiin täytteitä, joita muutaman vuoden kuluttua heität käyttämättömänä pois. Ei mitään järkeä! Sinne menivät rahat kankkulan kaivoon (vaikka halvalla saitkin).

Mitä jos järjestäisit vaikkapa ystäväporukan kesken värimaistajaiset? Jokainen osallistuja löytää itselleen 18 varmasti sopivaa väriä. Väri-illan jälkeen lähdette kaikki paljon viisaampina väreistänne ostoksille ja samalla säästätte hermojanne, aikaanne ja rahojanne.

Kysele vapaita aikoja!

www.fiiniks.net / Helppoa ja ymmärrettävää tyylikkyyttä solmut-auki-takuulla. Jos et muista mitä puhuimme analyysitilanteessa tai unohdit jonkin tärkeän asian: ota yhteyttä. Selvitetään solmut yhdessä!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.